Radio Janske en Franske

Radio Janske & Franske FM 106.1 MHz

Ieder jaar op carnavalszondag start om klokslag 10.00u Radio Janske & Franske, geopend door onze eigen Janske & Franske! Daarbij zullen weer vele verzoekjes aangevraagd én gedraaid worden en worden verschillende gasten geïnterviewd in de studio in de grote zaal van De Keizer waar iedere Keiespeller, jong en oud, welkom is om de uitzending live bij te wonen. Voor één muntje kan je dan ook nog eens heerlijk ontbijten terwijl presentatoren Bloemkool en Tieske de uitzending aan elkaar praten en voorzien van de nodige klets!

Daarnaast is het verzoek aan alle deelnemers van de optocht om hun radio op Radio Janske & Franske af te stemmen zodat in de hele optocht dezelfde muziek te horen is.


Verzoekplaatjes kunnen al worden aangevraagd op verschillende manieren door:

Ook zijn we dit jaar te beluisteren via een livestream, welke vanaf carnavalszaterdagavond in de lucht zal gaan via de link: https://www.keiespellers.nl/live/

We hopen allemaal dat heel Keiespellersdurp massaal af zal stemmen op Radio Janske & Franske en we zien jullie graag zondagochtend 23 februari in de studio in de grote zaal van De Keizer!

Alaaf!!

Team Radio Janske & Franske

Commissieleden

Antoine vd Heijden
Marty vd Loo
Thijs van Hattum
Frank Keunen
Marcel van Haaren
Terug naar boven