Carnavalsboek

Nieuwe start Commissie Boek

Na het verschijnen van het carnavalsboek 2017 hebben meerdere commissieleden aangegeven te stoppen met de werkgroep. Een nieuwe, grote uitdaging voor de overgebleven leden. Er moest versterking worden gezocht op onder andere het gebied van regie en artistieke uitvoering.

Na het vinden van een goede regisseuse (Ingrid Kluijtmans), twee artistieke dames (Monique van den Biggelaar en Hanneke Hopmans-van den Hurk) en een tekenaar (Bram Veldman) kon de voorbereiding voor het boek 2018 van start. Samen met Jamie van der Linden (lay-out boek en advertenties) en de fotografen Bart Meesters en Rens Bressers vormen zij een enthousiaste werkgroep!

Als nieuwe werkgroep zijn we na de zomervakantie om de tafel gaan zitten en hieruit zijn nieuwe ideeën geboren! Het formaat is nog steeds zoals u dat al jaren gewend bent maar de binnenkant heeft een metamorfose ondergaan. Zo wordt het boek in kleur gedrukt, wat het geheel een frisse en vrolijke uitstraling geeft. Ook de naam hebben we veranderd en wel in een naam van heul vrûger namelijk ’t Keiespellerke. We zijn erg blij met alle leuke stukjes en foto’s van de verenigingen die aangeleverd zijn. Zo kun je zien dat carnaval echt leeft in Keiespellersdurp!

Mailen kan naar:  carnavalsboek@keiespellers.nl
Informatie over aanleveren van tekst of advertenties: carnavalsboek@keiespellers.nl

Terug naar boven