Jan van de Wiel wint hoofdprijs Bliksemloterij Keiespellersdurp

Zaterdagmorgen overhandigde Prins Boaske d’n Allerurste samen met Marcel Roijers van de Rijwielcentrale Helvoirt de hoofdprijs van de Bliksemloterij aan de winnaar. De hoofdprijs was een waardebon ter waarde van 799 euro, welke te besteden valt aan een nieuwe fiets.
Jan van de Wiel won met het winnende lotnummer 9464 de prijs.

Ieder jaar worden gelijktijdig met het rondbrengen van het carnavalsboek, de loten verkocht. De opbrengst hiervan komt ten goede van de activiteiten rondom carnaval in Keiespellersdurp voor en van jong tot oud.
Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt wil iedereen bedanken voor het kopen van de loten, het sponsoren van de prijzen en het adverteren in het carnavalsboek. Zonder u allen zou er geen carnaval mogelijk zijn in ons Keiespellersdurp.

Terug naar boven