Beste Keiespellers en Keiespellerinnen,

Helaas: het zit er weer op… Wat hebben we genoten van carnaval in ons mooie Keiespellersdurp en hoe dat door velen met enthousiasme is gevierd onder leiding van Jeugdprins Gijs & Jeugdprinses Kaatje en hun gevolg. En uiteraard niet te vergeten onze Prins Boaske d’n Allerurste, adjudant Rubke en hun gevolg 🖤💛❤️💙

Super bedankt aan iedereen die betrokken is geweest om deze carnaval te laten slagen; Bestuur en commissies van de SOC, vrijwilligers, kasteleins, Raad van 11 en een ieder die hun bijdrage hebben geleverd 🖤💛❤️💙
En daar horen uiteraard alle carnavals vierders uit Keiespellersdurp en omstreken bij. Jullie weten wat feesten is en zijn absoluut “los gegaon”🥳🎉

Mocht je nou geen genoeg krijgen van carnaval en meer willen weten over het ontstaan en de geschiedenis daarachter: noteer 5 maart in je agenda! We hebben dan in het HelvoirThuis een mooie tentoonstelling, reunie en presentatie van een prachtig geschiedenis boek rondom carnaval in Keiespellersdurp 🐄🐄🐄

Voor nu gaan we nog heel even nagenieten van al het moois wat de afgelopen dagen ons heeft gegeven. Om daarna weer voorbereidingen te treffen voor carnaval 2024 met als thema; “Draoi ut us om”
We hopen jullie dan weer te zien! 🖤💛❤️💙

Namens het SOC bestuur,
Joeske van Raak – van Empel
Veurzitter Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt

Terug naar boven