Presentatie Jeugdraad Keiespellersdurp 2023

Zaterdagavond is in een volle zal van de Keizer in Helvoirt de Jeugdraad van Keiespellersdurp 2023 gepresenteerd. Maar liefst 42 kinderen zitten dit jaar in de jeugdraad.  Dit jaar zwaaien jeugdprins Gijs & jeugdprinses Kaatje de scepter over kleine Keiespellersdurp. Zei worden ondersteund door Janske (Jolie) & Franske (Bart), Joker Tijn, de raad van 11 en de jeugdraadsupportersclub.

Met deze toppers is er maar een ding mogelijk tijdens carnaval 2023! KEIESPELLERS GOAN LOS!

Hier onder een overzicht van alle functies:

Jeugdprins: Gijs van Schijndel
Jeugdprinses: Kaatje Schoonus

Janske: Jolie vd Wiel
Franske: Bart v Rijswijk

Joker: Tijn Dussenbroek

Raad van 11: Mayla Baans, Jesse den Brok, Lieke vd Eijnden, Nova Groenendaal, Luna v Hal, Juli Hec, Cas vd Heijden, Niek Jansen, Rens Pijnenburg, Britt Scheij & Jullia Zakrzewski

Jeugdraadsupportersclub: Luuk Bechtold, Lis Beks, Floor Buiting, Eline vd Coevering, Julian vd Corput, Hessel Dietvorst, Mees v Dijk, Britt Hartman, Pleun Hopmans, Tijn van `t Hullenaar, Maud Klijn, Guus de Laat, Merijn Leduc, Mila de Leeuw, Picolien Linthorst, Julia v Loosbroek, Dena Reijmaekers, Bram Schellekens, Imara v Schijndel,  Filip Siten, Anne Smeters, Kevin Timmermans, Valentijn Volz, Wies vd Zandt, Rave v Zijl & Lotte van Zon

Terug naar boven