In memoriam Ingrid Kluijtmans.

Op de dag dat ‘jouw’ carnavalsboek ’t Keiespellerke onder een stralende zon deur aan deur werd verspreid, hield jouw strijd op. Hoe symbolisch kan het zijn…

Ondanks dat we wisten dat dit stond te gebeuren, blijft het een intens verdrietig bericht dat we je moeten gaan missen. Je hebt zo enorm hard gestreden. En ondanks dat, jezelf tot het laatst van je kunnen ingezet voor ’t Keiespellerke. Met hart en ziel en een energie wat alleen maar respect verdiend. Je hebt de commissie boek, samen met de overige commissieleden, opnieuw tot leven gebracht waar we je als SOC bestuur enorm dankbaar voor zijn.

Toen we je, met een mooie delegatie uit Keiespellersdurp, de proefdruk van het carnavalsboek overhandigde, was je zeer dankbaar hiervoor. En hebben we je bij leven kunnen zeggen wat je voor ons betekend hebt. Daarbij zei je ook dat ‘je nog zo graag een carnaval had willen vieren met ons’.
Het heeft helaas niet zo mogen zijn lieve Ingrid…

We gaan je input, creativiteit, doorzettingsvermogen, positiviteit en enthousiasme missen…
Maar mede door jouw tekeningen en mooie herinneringen zullen we nog vaak aan je denken!

Wij wensen Philip, de kinderen en overige familie heel veel sterkte en kracht toe.

Namens Commissie Boek, Raad van 11, overige commissies en Bestuur Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt,
Bart Meesters (Bestuurslid SOC / Commissie Boek)
Joeske van Raak – van Empel (voorzitter SOC Helvoirt

Terug naar boven