Keinderkupkesfestival 2022 geannuleerd.

Helaas moeten wij mededelen dat het KKF dit jaar niet doorgaat in Helvoirt.

We hebben als commissie dit besluit goed overwogen en zijn tot de conclusie gekomen dat het geen haalbare kaart is.

Vol goede moed zijn we gestart met dit evenement te organiseren. Op 11 april 2019 hadden we onze eerste vergadering. Leuke plannen en ideeën, we waren lekker bezig totdat Corona roet in het eten gooide. Enthousiast als we waren probeerden we nog een onlineversie op te starten maar vanwege de strenge lockdown winter 2020 kon het KKF niet doorgaan. Einde organisatie of…

Daarmee was het in eerste instantie niet meer mogelijk, maar onze opvolgers in Rijen konden geen locatie vinden voor 2021. Dat gaf voor ons nog een kans. Rijen vroeg of Helvoirt nog een jaartje door wil gaan met de organisatie. Na kort beraad wilden we nog een keer de schouders eronder zetten, het draaiboek was toch al grotendeels klaar.

De organisatie liep weer lekker door totdat er weer een lockdown kwam en na goed overleg half januari valt dan het doek. Geen KKF in Helvoirt dit jaar. Ook de commissie stopt ermee, we zitten wel met een naar gevoel dat we het evenement niet hebben kunnen vieren.

Samen met de andere dorpen gaan we dit voorjaar in vergadering over de toekomst van het KKF.

We kunnen terugkijken op bijna 3 jaar lang voorbereidingen, 24 vergaderingen, veel koffie, beetje bier, stagelopen in Drunen, kilo’s papier, nog steeds buttons over, leuke nieuwe contacten, etc. etc. Ondanks dat er geen festival is, was het gelukkig een leuke en gezellige tijd.

Natuurlijk willen we iedereen bedanken voor de hulp op welke manier dan ook. Zowel in de voorbereidingen en de geboden hulp die nog zou plaatsvinden. We gaan niemand specifiek benoemen want we willen echt niemand vergeten: Voor jullie allemaal een GROOT Dank je wel!

Commissie KKF 2020/2021

Terug naar boven