Beste Keiespellers en Keiespellerinnen (jong en oud)

Helaas, helaas, helaas…. Ons mooie 11-11 bal gaat niet door in oorspronkelijke vorm. 😢😢

We hebben geen andere keuze dan ons mooie 11-11 af te moeten lassen.
Er zijn diverse redenen daarvoor:

  1. De bovenbouw van de basisschool kampt met een Corona uitbraak. Diverse groepen zitten momenteel in quarantaine. Dit ondanks alle maatregelen die er getroffen zijn. Dat betekent dat de bekendmaking van de jeugdraad sowieso niet fysiek kan plaatsvinden.
  2. Vanuit alle kanten krijgen we geluiden van twijfel. Twijfel of je nu wel een feest moet geven, wetende dat de besmettingen toenemen en de zorg belast wordt. Twijfel of wij (de SOC) het op ons geweten willen hebben dat, als er een uitbraak komt, dit gelinkt kan worden aan ons 11-11 bal.

We hadden samen met de Keizer alles goed overdacht en geregeld. Maar toch… het knaagt….

  1. Iedereen zal de mogelijke maatregelen die morgen bekend worden gemaakt tijdens de persconferentie, al hebben gelezen. De kans is zeer reëel dat vanuit overheidswege voor ons besloten wordt dat het niet door mag gaan. Of dat er dusdanige maatregelen getroffen moeten worden, waardoor het niet meer als een 11-11 bal voelt.

Het stropdas pissen zal op een later moment plaatsvinden. We zullen jullie t.z.t op de hoogte brengen hiervan.

Echter:
Wij zijn als organisatie nu eenmaal van het kijken naar wat WEL kan.Dus gaan we, net als vorig jaar, digitaal uitzenden. Deze keer live, dus extra spannend voor ons.

We zullen om 20.11 uur starten met de opening en daarna bekendmaking van de jeugdraad. Daarna zullen we meteen overgaan tot de bekendmaking van de nieuwe Prins van Keiespellersdurp 2022 en ons logo t.b.v. het 5️⃣5️⃣ jarig bestaan van Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt. ğŸŽ‰ğŸ¥³
Zorg wel dat je op tijd klaar zit en ingelogd bent!

Je kan de uitzending volgen via onze website: www.keiespellers.nl/live 🖥

Hopelijk dragen jullie dit initiatief een warm hart toe en mogen we jullie digitaal verwelkomen aanstaande zaterdag 13 november.

En als laatste: wij blijven hopen en vertrouwen hebben in een ‘normale’ carnaval 2022. We gaan als SOC, alle bijbehorende commissies, Horeca, vrijwilligers, sponsoren, etc. daar onze schouders onder zetten! 💪💪

Namens Bestuur Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt, KenderKarnaval, Raad van 11 en de Keizer,

Joeske van Raak – van Empel
Veurzitter SOC.
💙❤️💛🖤

Terug naar boven