Het Keinderkupkesfestival komt naar Helvoirt in 2022!

Op 20-02-2022 komt het KeinderKupkesFestival (KKF) naar het HelvoirThuis in Keiespellersdurp.

Het KKF moet worden gezien als een verbroederingsfeest van verschillende Jeugdprinsengroepen.

Het is een feest vóór en dóór kinderen en wordt één week

voor carnaval gevierd. Het KKF bestaat uit een optocht door het dorp en liedjes en dansjes in de zaal. Voor de Jeugdkapellen is er een kapellenrodeo. De jeugdprinsengroep die bij de onderdelen optocht en lied de meeste punten bij elkaar heeft verzameld, wint de “Keinderkup”.

De kapel die het leukste en muzikaalste stuk heeft wint de kapellenrodeo.

De gehele dag staat in het teken van een thema. Volgend jaar is het thema in Keiespellersdurp:

“We draaien ut um!”

De Jeugdprinsengroep van Keiespellersdurp doet al jaren mee aan het KKF en in 1991 en 2012 hebben ze zelfs de de “Keinderkup” gewonnen. De Keikes vertegenwoordigen Keiespellersdurp ook al jaren met plezier en dat doen ze ook nog succesvol: deze jonge, energieke en enthousiaste groep heeft al vele eerste plaatsen behaald.

De voorbereidingen voor KKF 2022 zijn al volop aan de gang, er is een commissie bezig om hier een fantastische dag van te maken. Zo zijn er vele helpende handen nodig en we vragen dan ook: help ons een handje mee om er een mooie dag van te maken!

Hopelijk kunnen we een beroep doen op vele Keiespellers en Keiespellerinnekes voor hulp en meld je aan door een mailtje te sturen naar:  kkf@keiespellers.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram. Bezoek de website:keinderkupkesfestival.nl

Commissie KKF 2022

Terug naar boven