Groot dank je wel!!!

Beste Keiespellers en Keiespellerinnen, 

Trots is het gevoel wat overheerst!Ondanks deze rare tijd, hebben we toch een heel mooi programma weg kunnen zetten binnen de maatregelen die gelden 🐄🥳🎉Met dank aan onze Prins, Adjudant, gevolg, alle commissies en vrijwilligers. Want wat is er veel extra tijd in gaan zitten dit jaar om te kijken en te organiseren wat er allemaal WEL kon! Dat mag ook wel eens gezegd worden… Respect daarvoor!!! 

En via deze weg een dank je wel aan alle sponsoren en adverteerders.Een bijzonder groot dank je wel aan de Guldenberg en Het Verlangen! Zonder hun medewerking was dit Coronaproof Thuis Carnaval niet gelukt. 🙏💙🖤💛❤️🥳🎉  

Dank aan alle Keiespellers en Keiespellerinnen die de moeite hebben genomen de vlag buiten te hangen, een brunch te bestellen, onze merchandise te kopen en af te stemmen op onze digitale activiteiten. Zonder jullie geen carnaval 💙🖤💛❤️ 
Volgend jaar toch weer in het echie 😊👍 

En dan onze Jeugdprins Lars, Jeugdprinses Mijke, Janske & Franske, joker, jeugdraad, jeugdraadsupportersclub en commissie Kenderkarnaval. Op het laatste moment toch nog een aanpassing van het alternatief programma. Er is veel over gezegd en balen is het zeker. Maar…. We hebben de belofte gedaan dat we, zodra het kan, zeker carnaval met jullie vieren. Of het nou in samenwerking met school is of toch nog een zomercarnaval: we gaan ons best doen jullie nog iets aan te bieden! 

En we gaan meteen vooruitkijken;”55 jaor Carnavalle, doede meej zun alle!”. We gaan snel starten met de voorbereidingen van ons jubileumjaar. Wat we samen met jullie allemaal dubbel en dwars hopen te vieren! 

Dus blijf gezond, let goed op elkaar! En hopelijk zien we elkaar bij alle carnaval activiteiten tijdens het seizoen 2022! 🐄❤️💛🖤💙🐄 

Met carnavaleske groet,
Namens het gehele SOC bestuur, 

Joeske van Raak – van Empel
Voorzitter Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt

Terug naar boven